Suuri osa kodeista myydään jo ennen varsinaista julkista näyttöä!

Kerro meille millaisen kodin sinä haluat, niin me etsimme sellaisen. Kauttamme myydään useita koteja Klaukkalan, Nurmijärven Kirkonkylän, Perttulan, Rajamäen, Nukarin, Röykän, Nummenpään, Herusten, Raalan sekä koko Nurmijärven kunnan alueella.

Ota yhteyttä ilmoittaaksesi meille etsimäsi kodin tiedot, niin me ilmoitamme sinulle siitä, heti kun olemme sellaisen sinulle löytäneet.

Henkilökuntamme

Marika Kääriäinen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV – Kaupanvahvistaja –  044 988 2667 – marika@sklkv.fi

”Ammattitaito, luotettavuus, ahkeruus ja kiinteistönvälitysalan juridiikan taitaminen” – Siinä asiakastutkimuksen mukaan tärkeimmät kriteerit kun etsitään hyvää kiinteistönvälittäjää. Nämä samat piirteet näkyvät niin aiemmissa kuin nykyisessäkin työssäni ja pyrin aina tekemään hiukan enemmän, hiukan paremmin, hiukan monipuolisemmin.

Kiinteistönvälittäjä ei voi jämähtää paikalleen – on haastettava itsensä, mentävä eteenpäin ja kaiken keskellä muistaa se tärkein – asiakas, joka on ihminen ja hänen tärkein ja kallein omaisuutensa – koti. Jag betjänar även på svenska.

Kun tarvitset hyvää tulosta tekevää kiinteistönvälittäjää – se on tässä.

  • Asunut Klaukkalassa vuodesta 2003
  • Toiminut kiinteistönvälittäjänä Nurmijärven alueella vuodesta 2007
  • LKV- ja YKV-pätevyys sekä kaupanvahvistaja
  • Palkittu vuosina 2008-2015 huippusuorituksista (Kiinteistömaailma)

Tarjaliisa Saviharju

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV – Kaupanvahvistaja –  044 988 2657 – tarjaliisa@sklkv.fi

Omaan monipuolisen kokemuksen ihmisläheisestä työstä jo aiemmista työpaikoista ja jokainen haaste on minulle mahdollisuus. Kodinvaihtoon liittyy usein iloinen perhetapahtuma mutta myös elämän kääntöpuoli on tullut työssäni tutuksi. Monet ilot ja monet surut olen jakanut asiakkaideni kanssa ja monesta on muodostunut pitkä ystävyyssuhde joka jatkuu edelleen.

Jos siis haluat elämäntilanteesi huomioon ottavaa, rehellistä ja useana vuonna palkittua huipputason kiinteistönvälitysosaamista palvelukseesi, älä enää mieti vaan Soita!

  • Asunut Nurmijärven Kirkonkylällä vuodesta 1998
  • Toiminut kiinteistönvälittäjänä Nurmijärven alueella vuodesta 2007
  • LKV- ja YKV-pätevyys sekä kaupanvahvistaja
  • Palkittu vuosina 2008-2015 huippusuorituksista (Kiinteistömaailma)